Toto je VIVOBAREFOOT

09.12.2014 16:29

Jaké jsou boty Vivobarefoot? Děláme boty, které nechají chodidla dělat svou práci. Boty Vivobarefoot jsou placaté a široké a tak umožnují chodidlům roztáhnout se a odrazit, čímž během pohybu přírozeně tlumí nárazy.

S 200 000 nervovými zakončeními, 33 hlavními svaly, 28 kostmi, 19 vazy je lidské chodidlo biomechanickým mistrovským dílem. Úspěch více než 4 miliard let toho nejextrémnějšího evolučního testování zaručuje, že Vaše chodidla mají vše, co k dokonalému pohybu potřebují. Jsme VIVOBAREFOOT. Děláme boty, které nechají chodidla dělat svou práci.

Proč obuv značky Vivobarefoot?

Naše boty jsou placaté a široké, umožní Vašim chodidlům se roztáhnout a odrazit, což během pohybu přirozeně tlumí nárazy. Naše boty jsou velmi flexibilní, chodidlu umožňují se snadno ohnout a palci být v okamžitém kontaktu se zemí. To zajišťuje nezávislý pohyb přední a zadní části chodidla a přirozené řízení pohybu.

A třešinka na dortu? Naše patentovaná technologie. Chytrá a jednoduchá ultra-tenká podrážka s ochranou proti propíchnutí, jež umožňuje smyslový zážitek jako žádná jiná obuv a zároveň poskytuje náležitou ochranu. Mezi Vámi a zemí je jen tenký, pevně utkaný materiál, který Vám ale na smyslové zpětné vazbě neubírá. 

Tipy na obuv od Vivobarefoot, která si zahrála v klipu:

 

Náš hrdina na silniční běh či do fitka Stealth VIVOBAREFOOT

Pro královny offroadu Trail Freak pro ženy. 

Sáhněte po tom správném nářadí. Trail Freak – základ offroadu.

Pro mistry techniky. Model One je vyladěn do nejmenších detailů, aby Vám umožnil naprosto volný pohyb. 

 

Děkujeme společnosti Movidiam za vytvoření tohoto filmu.