Spolupráce s The Woolmark Company

07.10.2020 15:20

Navázali jsme spolupráci s certifikační značkou Woolmark, globálně uznávanou autoritou pro merino vlnu, abychom mohli vyrábět nejlepší barefoot boty.

V průběhu posledních 50 let značka Woolmark přidělila certifikát, který je zárukou odolnosti, výkonnosti a kvality, více než 5 miliardám vlněných výrobků a výrobků pro péči o vlnu. Logo Woolmark poskytuje firmám a zákazníkům jistotu autentičnosti, která splňuje standardy The Woolmark Company. 

Nejvyšší kvalita

Certifikační program Woolmark ujišťuje obě strany – dodavatele a zákazníky – o poctivě otestované kvalitě.

Bezkonkurenční technická podpora

Specializovaný tým technických odborníků poskytuje na vyžádání podporu držitelům licence Woolmark v oblasti vývoje výrobku a výrobního procesu, technického přenosu a optimalizace dodavatelů.

Uznání značky

68 % dotázaných spotřebitelů věří, že se za oděvy se symbolem Woolmark vyplatí připlatit. Tedy reputace a autorita kultovního symbolu je hojně využívána k vybudování důvěry spotřebitelů.

Standardy certifikátu

Skrz nezávislé autorizované laboratoře společnost poctivě testuje vlněné výrobky pro ujištění splnění parametrů Woolmark. Toto jsou zásadní testovací oblasti:

SLOŽENÍ VLNY – Zkoumání a ověřování, zda výrobcem uvedené informace o složení jsou pravdivé.

ODOLNOST BARVY VŮČI SVĚTLU – Vystavování nejsilnějšímu světlu (až do 10 hodin) pro přesvědčení, že barva vydrží.

ODOLNOST – Vystavování extrémním tlakům – tlačí, táhnou a roztahují vlnu do fyzikálních limitů pro změření její síly.

PRACÍ TEST – Praní v silných a nelítostných pračkách pro jistotu, že se vlna nesrazí a nezdeformuje se.

ODOLNOST BARVY VŮČI VODĚ – Testování vlny v tekutinách, se kterými vlna v průběhu své existence běžně přijde do kontaktu.