Bosá revoluce jako novoroční předsevzetí

03.02.2015 08:00

Napsala Lydia Harris, přeložila Petra Dundáčková

Každý rok si tisíce žen dávají předsevzetí, že budou žít zdravěji; začnou chodit do fitka, cvičit Bokwu, jíst kapustu a sníží příjem cukrů.  Klíčem k tomu, abyste rok odstartovali úspěšně, je najít si takové předsevzetí, které vám vydrží nejen do Velikonoc, ale po celý rok. Změňte svůj životní styl k lepšímu tak, že budete dělat to, co vás baví.

Ve Vivobarefoot se snažíme, abyste se cítili zdravě od hlavy až k patě, každý den celý den, což podle nás chce víc než jen permanentku do fitka či recept na kapustovou polévku. Věříme, že skutečně zdravý životní styl začíná u chodidel. Bosá filosofie nás učí, že tělo má veškeré potřebné mechanismy, které nohy ke své funkci potřebují. Pokud začnete žít naboso, bude to mít pozitivní přínos pro celé tělo. S naší širokou nabídkou obuvi do města – všechny ručně šité z měkké, odolné kůže a vláčného semiše – můžete zažívat bosou revoluci čtyřiadvacet hodin denně, sedm dní v týdnu.

Buďme upřímní, všichni chceme mít pěkné boty a žádné vědecké zdůvodnění nepřesvědčí elegantní ženu, aby si na víkend s přáteli vzala čistě funkční obuv. Generace žen trpěly ve špičatých botách ve jménu módy a v průběhu let se nechaly přesvědčit, že si musejí vybrat mezi vzhledem a pohodlím. Všechny modely městské kolekce Vivobarefoot jsou stylové a krásné stvořené ve jménu designu. 

Boty Vivobarefoot

Dokonalý design modelu Gobi II představuje klasickou pouštní botu v bosém hávu. Jemné ruční šití dodává jednoduché, čisté linie, které vytvářejí decentní, nadčasový vzhled. S modelem Gobi II, ať už v neformálním semiši či kůži, budete styloví v parku stejně jako na obědě s dívkami a můžete si být jisti, že bosá technologie, kterou mají všechny boty Vivobarefoot, umožní vašim nohám dělat svou práci.

Nebo si obujte sexy, krásně lehoučké, skutečně tenké a pružné balerínky Jing Jing, které vašemu kroku dodají na lehkosti. Vyrobili jsme je pro vás v pěti úžasných květinových barvách, které přinesou závan čerstvého vzduchu na taneční parket i pracovní jednání a nechají po sobě jen ten osvěžující bosý pocit.

Bosý pocit lehčí než vzduch mají na svědomí naše inovační patentované rovné, ultratenké podrážky s ochranou proti propíchnutí, které umožňují, aby přirozené ovládání pohybu vašeho těla nohy vedlo. Všechny naše boty mají pohodlnou širokou špičku, jež umožňuje, aby prsty přistály, roztáhly se a vyrazily vpřed. Naprostá ohebnost každé boty Vivobarefoot znamená, že vašim nohám nic nebrání vydat se na cestu.

Stilové boty Vivobarefoot

Revoluce bosého běhu získala na síle v posledních letech s podporou vědy a světa sportu a fitness. Proč se s tolika důkazy výhod bosého života zastavit u prostého cvičení?

Vivobarefoot je volba životního stylu, jež je daleko více než jen běh. S širokou nabídkou bosých bot na běžné nošení najdete obuv pro každou příležitost. Ať už pracujete, chodíte po městě či po horách, obědváte nebo tančíte s koktejlem v ruce, nohy se mohou hýbat tak, jak zamýšlela příroda, čtyřiadvacet hodin denně, sedm dní v týdnu. Nabídka naší obuvi se pohybuje od běžeckých a obojživelných bot po elegantní kozačky a tenisky do města, abyste mohli dělat to, co máte rádi – bosá volba je vždy připravena. Udělejte tento rok z bosé revoluce své novoroční předsevzetí; nechte své nohy dělat to, co mají, abyste i vy mohli dělat to své.

Vivobarefoot.cz