Novinky ve světě barefoot tenisek

27.07.2022 12:18

Pro letošní rok jsme pro vás připravili řadu novinek a spoluprací, o těch nejzajímavějších si můžete přečíst v následujícím článku.

VIVOBAREFOOT X ONE EARTH

Připojili jsme se k neziskové organizaci One Earth, abychom podpořili tři projekty klimatických řešení vedených domorodými obyvateli.

one earth výroba barefoot tenisek

THE SPARK TO FIGHT BIG OIL

Původní obyvatelé Amazonie jsou nejlepšími ochránci její biologické rozmanitosti, s čímž jim pomáhá Amazon Frontlines.

SAVING SEEDS - SOWING KNOWLEDGE

Etiopský projekt MELCA spolupracuje s komunitami na prosazování hodnot tradičního zemědělství.

TRADITIONAL VALUES, 21ST CENTURY VISION

Pro národ Navahů byly těžké časy. The Rainbow Co-op nám říká, proč jsou tradiční pastýřské dovednosti životně důležité pro kulturní identitu a spojení se Zemí.

one earth výroba barefoot tenisek

V rámci sbírky na podporu těchto projektů VIVOBAREFOOT zdvojnásobí veškeré dary až do celkové výše 30 000 USD.

Přispět a dozvědět se více informací můžete zde.

vivobarefoot společně s one earth podporují místní komunity

U příležitosti této spolupráce představujeme barefoot tenisky Primus Lite III a Primus Sport II v barevné variantě Neo Mint. Z každého prodaného páru věnuje VIVOBAREFOOT část výtěžku na dané projekty. 

 

VIVOBAREFOOT X FINISTERRE

barefootové tenisky VIVOBAREFOOT vyrobené ve spolupráci s Finisterre

Již v roce 2018 jsme začali spolupracovat se známou surfařskou značkou Finisterre a vytvořili speciální edici modelů Ultra a Eclipse, které jsou vhodné i do vody. Nyní přicházíme s barefoot teniskami Primus Lite III a Primus Trail Knit FG pro pohyb na souši. I u těchto modelů jsme sáhli při výrobě po recyklovaných a veganských materiálech. To je také to, co nás s Finisterre nejvíce spojuje – kladný vztah k přírodě, ekologii a udržitelnosti, proto se při výrobě na tyto parametry co nejvíce soustředíme.

barefootové tenisky VIVOBAREFOOT vyrobené ve spolupráci se surfařskou značkou FINISTERRE

 

GEO COURT V NOVÉM KABÁTĚ

Barefoot tenisky Geo Court není nutné představovat. Nová verze však s sebou nese některé novinky. Oproti předešlé generaci jsme mírně upravili střih a vzhled. Největší změnou však prošla samotná výroba. Tento model jsme totiž začali kompletně vyrábět v Portugalsku. Minimalistický design a ty nejkvalitnější materiály zůstávají dále samozřejmostí a dělají z tohoto modelu luxusní obutí, které nejen skvěle vypadá, ale také poskytuje plnohodnotný zážitek z každého kroku. Široká špička navržená v anatomickém tvaru chodidla nabízí dostatečný prostor pro prsty a spolu s ultratenkou podrážkou zaručuje dokonalé vnímání povrchu, po kterém se pohybujete.

barefoot tenisky VIVOBAREFOOT vyrobené v Portugalsku